Kinderdagverblijf 't Schildpadje
 

Ouders aan het woord...

Moeder van Raphaël, bron Marktplaats d.d. 15.02.12

Eigenlijk heeft onze zoon van ruim 2 jaar geen tijd om ’s-morgens te ontbijten…erg veel haast om naar zijn Kinderdagverblijf ’t Schildpadje te komen. Wat heeft hij het daar naar zijn zin en wat geeft dat enorm veel rust in het bezorgde moederhart.


Raphaël is bij ’t Schildpadje gestart toen hij 1,5 jaar oud was. Het begin was best moeilijk voor hem. Rustig hebben we het aantal uren opgebouwd en Mirjam bleef al die tijd vol vertrouwen. Wanneer we hem nu ophalen, wil hij nog niet naar huis! Onze zoon is stapeldol op Mirjam.


Bij Mirjam is de gehele woonkamer met toegang tot de tuin ingericht voor de kinderen om te spelen. Daarnaast is er nog een slaapruimte boven. Net zoals thuis… Dat is bijzonder prettig. Het is er ruim, gezellig en schoon!“

Naomi, d.d. 9 dec 2012

Hallo, mijn naam is Naomi van Vliet.


In de periode dat Mirjam ( vaste leidster ) met zwangerschapsverlof ging, heb ik de leiding 3,5 maand met heel veel plezier overgenomen.

Het kinderdagverblijf is in de woonkamer en er is veel ruimte. De kinderen hebben genoeg ruimte om lekker te spelen. Ook van de tuin wordt gebruik gemaakt wat ik ideaal vond. Er zijn fietsjes, een zandbak, een wip en nog meer buiten speelmateriaal. Ook is er een bolderwagen wat ik super vind en de kinderen ook. Die vinden het super om in die bolderwagen te zitten, ik ben ook vaak met de kinderen op pad geweest. Lekker een stuk wandelen, naar de speeltuin toe of naar de eendjes brood geven.

Mirjam heeft mij van tevoren goed verteld hoe zij te werk gaat en wat zij belangrijk vindt en verder mocht ik helemaal zelf weten hoe ik te werk wilde gaan. De dagen dat ’t Schildpadje open was stond er een knutselactiviteit of een andere activiteit klaar en mochten de kinderen zelf weten of zij daar aan mee wilden doen. Als het weer het toe liet zorgde ik ervoor dat de kinderen elke dag naar buiten gingen, in de tuin of op pad met de bolderwagen. Even een frisse neus halen en omdat de kinderen het erg leuk vinden buiten. Het is een gezellig clubje met kinderen. De jongste kinderen leren weer veel van de oudere kinderen en kunnen allemaal goed met elkaar overweg.

Het is een gezellig huishoudelijk sfeertje en er is veel aandacht voor de kinderen. Ik vond het erg leuk om bij ’t Schildpadje te werken. Ik werd echt hartelijk ontvangen en voelde me al snel op me gemak.

Na de 3,5 maand was het helaas voorbij. Mijn laatste werkdag was super! Met de kinderen naar Kidzcity geweest en ’s avonds had Mirjam – zonder dat ik het wist – een BBQ geregeld en alle ouders van de kinderen kwamen ook nog. Ik vond het zo leuk en lief van Mirjam. En zo is Mirjam ook, een leuke en lieve leidster.


Groetjes van Naomi

Een ouder over de opvang bij ‘t Schildpadje:

Ons zoontje staat ‘s ochtends vol verwachting bij de voordeur als hij weer een dag mag spelen bij ’t Schildpadje. Regelmatig heeft hij aan het eind van de dag zelfs geen zin om weer naar huis te gaan! De fijne huiselijke sfeer, de rust en het vertrouwen dat Mirjam uitstraalt, zorgt ervoor dat wij onze zoon met een gerust hart aan haar toevertrouwen. De creatieve knutsels die hij mee naar huis brengt fleuren het prikbord op!

Enkele uitspraken van ouders

“We kwamen er laatst achter hoe bevoorrecht we zijn met zo ontzettend veel foto’s van ons zoontje op de opvang. Vrienden hun kindje zit op een groot kdv en hebben geen enkele foto!”


“Ik lees altijd trouw het ‘boekje’ , zo weet ik wat mijn dochter de hele dag gedaan heeft.”


De reacties staan ook vermeld op de website van Ziezazo: klik hier


....